Jos kloonaisin itseni ja tappaisin sen olisiko se sillon itsemurha  vai murha? Tyhmä kysymys tottakai se olisi murha. Haluisin kyllä kloonata itseni, niin pääsisin väittelemään itse itseni kanssa, saattais tulla aika mielenkiintosia keskusteluja. 

 

Geenimanipulaatio, solunmukkaus,ihmisten kloonaaminen tms aavistuksen kyseenalaiset tieteenalat pitäisi laillistaa. Tämä siksi, koska käsitykseni mukaan nykyinen laki pohjautuu siihen ajatukseen, että ihminen on Jumalan luoma ja siksi sitä ei saisi muokata. Kun kerran nykyisetkin lait ovat jo ristiriidassa Raamatun kanssa, niin pitäisi vain rehellisesti pitää kirkko ja valtio erilläään. Jos, ei haluta Raamattua totella niin tämmöinen tekopyhä pelleily pitäisi lopettaa ja suhtautua asiaan suoraan maallisesta näkökulmasta. 

 

Maallisesta näkökulmasta geenimanipulaatio on hyväksyttävää, sillä tarkoituksena on parentaa ihmisten elintasoa, joka on varsin jalo tarkoitus. Turhat kiellot pyllyyn ja ihmis alkioilla leikkimään. Minkälaisia ihmisiä sitä tulevaisuudessa tuleekaan, kun vähän jalostetaan ihmisrotua, no se jää nähtäväksi.

 

 

 

Omia pohdintoja kristinuskosta

 

Vanhassatestamentissa on paljon hämmentäviä ja outoja käskyjä ja lakeja, jotka kyllä panee miettimään, että mikä ihmeen uskonto tämä nyt oikein onkaan. Olen pohtinut kovasti asiaa ja päätynyt seuraavaanlaiseen teoriaan:

 

Jumala haluaa meille vain hyvää, sen takia kaikki mikä tekee ihmiselle pahaa on kielletty. Ei siis sen takia, että kiva kiellettäisiin vaan juuri kaikki ei kiva on kielletty. Esimerkiksi alkoholia ei ole kielletty raamatussa, mutta humaltuminen sensijaan on, sillä yleensä kännäämäämisen jälkeen herää krapulassa ja sillon vituttaa. Sekä kun ajatellaan pidemmälle niin ei ole ihmisen kropalle hyväksi, että nauttii liikaa alkoholi nimistä myrkkyä. 

 

Sillon kun alkaa raamatun kiellot ja määräykset ahdistaa, niin pitää muistaa, että Jeesus tuli vapauttamaan meidät lain orjuudesta. Sillä saatana haluaa, että me vain ahdistumme näistä kielloista ja jumitumme niihin liian pitkäksi aikaa. Jumala ei todellakaan säätänyt lakeja sen takia, että me itkettäis täällä ja kelailtais kuinka nihkeetä kaikki  määräykset onkaan. Ne eivät ole meidän kiusaksi vaan ohjeiksi ja sitä varten, että olisimme onnellisempia.

 

Tämä teoria on toistaiseksi osoittautunut aukottomaksi ja sopii saumattomasti yhteen Raamatun kanssa. Sillä kun mitä tahansa kieltoa tai käskyä mietitään tarkemmin, niin takan on aina se, että ihminen olisi onnellisempi ja oikeasti niissä ollaan todellakin ihmisen asialla, sillä Jumalahan rakastaa meitä niin älyttömästi ja haluaa meille vain parasta. 

 

Jos sattuisi niin,  että jokun tätä lukee ja on erimieltä, niin otan mielelläni vastaan kaikkimahdolliset huomautukset, kysymykset ja erimieliset näkökannat. :P

 

 

Eipä sen enempää tällä kertaa. Jatkan iltaa valvomisella ja kohta nukkumaan. Over and out.