Jälleen perjantai. Fiilis on hyvä ja mieli täynnä mielenkiintoisia ja vähemmän mielenkiintoisia ajatuksia. Tästä se lähtee.

 

Päivä alkoi varsin kylmissä merkeissä. Piti puoli yhdeksältä olla taas osastolla. Ekaksi auton lämpömittari näyttää -17 astetta muutamaa minuuttia myöhemmin lukema oli  -18 viellä vähän myöhemmin se näyttikin jo -19 astetta. Tässä vaiheessa aloin vähän  "Day after tomorrow"  -leffan fiiliksissä miettimään, että jos tämä vauhti jatkuu niin kohta sitä tulee uusi jääkausi. Ehkä hitusen epätodennäköistä ja näillä näkymin mahdotontakin, mutta kun tarkemmin miettii, että jääkausi olisi se todennäköisin luonnonkatastrofi, mitä täällä suomessa voisi tapahtua. Tornadot, tulivuoret, tulvat ja määnjäristyksiä kun tänne ei ainakaan tule.

 

Osastolla oli tänänä varsin hulpeat joulun juhlistukset. Ohjelmana oli glögiä, piparia ja karaokea. Oli kyllä suhteellisen koominen tilanne kun, joukko masentuneita nuoria, muutama hoitaja ja jotain muuta sairaalan väkeä istuu hiljaa ympyrässä ja taustalla soi Juicen - sika instumentaali versiona. Ainut laulu osuus mikä tuli levyltä oli se epävireisesti laulettu "joulun tähti on verraton" ja kun tämä hoilaus alkoi kuulua niin tulihan siinä, sitten vähän repeillä, koska se tilanne oli jotenkin niin karmea omallatavallaan. Piti, sitten vähän muillekkin avata sitä, että mille oikein naureskelen siinä. Kun sain asiani selitettyä alkoi niitä muitakin vähän naurattaa. Vaikka vihaan joulu lauluja ja en tykkää laulamista niin siitä huolimatta päätin patistaa kaikki laulamaan porsaita äidin oomme kaikki :F ihan vain sen takia, koska muuten ei kukaan laulaisi mitään ja kun kerran siellä oli pakko istua niin piti sitten laittaa kaikki porukalla hoilaamaan niin ei ole niin nolo laulaa yksin.

 

Puolentunnin päästä jokun hoitaja sitten ehdottaa, että jos jokun menee laulamaan niin, sen jälkeen pääsee lähtemään viikonloppu lomille. Valitettavasti osastolla on vain yksi ihminen joka, ei ole yhtä masentunut kuin kaikki muut ja näin ollen pystyisi tähän ankaraan koitokseen ja samalla vähän nolaamaan itsensä. Ja kukapa muukaan tämä henkilö olisi kun minä. No mikäs siinä, mikki käteen ja luikautetaan biisi ja eikun lomille. Lauloinpa, sitten klassikon nirvanan haisee teini hengeltä(anteeks oli ihan pakko suomentaa biisin nimi :p). Eipä se nyt niin paha ollut, tuntemattomien ihmisten edessä sitä nyt voikin vähän noloilla. Muistuipa muuten mieleeni minkä takia en erityisemmin nauti laulamisesta, kun en siinä mikään kummoinen ole.

 

Osastolla minun lisäkseni on seitsemän hiljaista tyttöä jotka eivät reagoi juuri mihinkään mitenkään. Joten jos kaipaan juttu seuraa niin pitääpi tyytyä juttelemaan hoitajien kanssa. Tänäänkin juttelin, zombileffoista yhen punkahtavan hoitajan kanssa. Oli ihan jännä löytää osastolta toinenkin ihminen joka tykkää zombi leffoista. Oli aika läppä ku sanoin, sitten että sairaalassa olis ihan hyvä linnoittautua nii selvis, et seki oli ajatellu samaa asiaa. :D No me zombi hörhöt ollaan vähän tämmösiä.

 

Soitimpa juuri yle äxään legendaariseen "Mitä asiaa!" osioon. Ja kerron vähän perjantain tapahtumista ja fiiliksistä. Viimeksi soitin radioon johonkin random visailuun johon en tienny, mitään vastauksia, mutta kysymyksissä annettiin kolme vastaus vaihtoehtoa, niin annoin toisen kilpailian vastata ekaksi ja näin ollen minulle jäi 50% mahdollisuudet arvata oikein, ja silkalla säkällä voitin kilpailun. Pariviikkoa, sitten jo tämä tapahtui eikä ole vielläkään kuulunut sitä termosmukia joka minulle luvattiin lähettää, Jos hyvin käy niin ne laittaa mukaan myös ylijääneitä kesäkumeja, tosin jos ihan rehellisiä ollaan niin tuskimpa niille mitään käyttöä tulee. No ainahan voin tehdä niistä ilmapalloja jos en niille muuta käyttö keksi. http://www.youtube.com/watch?v=9ogeY5H2h-Q

 

Keksimpä tänään uuden kamppanian nimittäin "vilkuta poliisille". Ja hommahan etenee niin, että kun poliisit ajaa ohi punaisella autola(auaa) niin ekaksi otetaan katsekontakti ja seuraavaksi pieni eleisesti vilkutetaan kyseisille herroille ja koko toimituksen ajan hymyillään ystävällisesti. Plakkarissa on tällä hetkellä kolme vilkutusta ja kamppania on ollut itselläni käynnissä reilun viikon. Huonona puolena tässä toki on se, että pahimmassa tapauksessa jotkun tiukkapipoiset poliisit voivat ottaa, tuttavallisen tervehdyksen vittuiluna, mutta ei auta kuin toivoa, että poliisi sedät eivät olisi kapea katseisia ja ymmärtäisivät, että tähän ei sisälly minkäänlaista takaa-ajatusta.

 

Kerrompa tässä unenikin, niinkuin tapaan kuuluu. Ajelin uudella autolla ja isi ajeli vähän vanhemmalla autolla. Uni itsessään ei ole kovin ihmeellinen, mutta jännäksi, siitä tekee sen tulkinta jonka sitten kuulin isiltäni. Auton ajaminen mielletään yleisesti elämän hallintaan. Näin ollen on merkitys varsin selvä. Ajan yksin ja uudella autolla, eli elämä on ihan hyvin hanskassa ja varsin tuore viellä kun kyseessä on uusi auto. Isälläni puolestaan oli vanha ja ränsistynyt auto ja mukana oli sisaruksia, vanha auto--> elämä alkaa vähitellen jo kääntyä loppuun päin, (ei toki sillä että isukkini olisi vanha tai mitään, mutta kumminkin tajusit pointin) tämän lisäksi oli isälläni kyydissä sisaruksiani, joten ne ovat hänen taakkanaan. Suhtaudun vähän kriittisesti tämmöiseen unien tulkintaan keittiöpsykologialla höstettynä, mutta nyt osui niin harvinaisen nappiin, että ihan jännä oli.

 

Viimeeksi kolme vuotta, sitten kirjoitin blogia ja nyt päätin, että on taas aika aloittaa tämä homma. Tarjoan lukijoilleni vähän tekemistä, näin pimeinä talvi dataus iltoina siitä kun saattaa olal vähän puutetta. Ja kentie tarjoan samalla vähän ajattelemisen aihetta. Tämän tyyppiset asiat olisin muuten luultavasti laittanut facebookkiin, mutta ei oikee meinaa tila riittää. :P Niinkuin Lady sovereign sanoisi "love me or hate me". Tämä sen takia koska blogissani ilmoitan aina mitä musiikkia kuuntelen milloinkin, ihan vain että kartoitan ja selvennän vähän itselleni mistä musiikista tykkään millonkin. Esimerkiksi ehkä ensiviikolla jo vihaan kyseistä biisiä. Ja viellä linkki lauluun http://www.youtube.com/watch?v=0OMTB8YwILY&feature=PlayList&p=92A76BACA02B127A&index=48

 

Elämäni on melko keskivertoa ja suht tylsää, mutta en anna sen asian häiritä sillä tykkään elämästäni juuri tämmöisenä ja olen siihen ihan tyytyväinen. :)