Nyt ku viimesie vedellään tän vuosikymmenen osalta ja kaikki mediat toitottaa kaikenmaailman listauksia vuosikymmene parhaista leffoista,kaikesta bandeista etc. Niin pitäähän, sitä nyt itsekkin jakaa omat pienet ajatukset tästä vuosikymmenestä.

 

Tämä on ensimmäinen kokonainen vuosikymmen mitä olen elänyt ja semmoiset 6 kappaletta olisi viellä todennäköisesti edessä. Luetellaanpaa mitä merkittävää on tapahtunut tässä vuosikymmenessä, tai mitä mieleeni on jäänyt:

-wtc iskut

-sika ja lintu influenssat

-koulusurmat

-tsunamit.

Kun spontaanisti vain ajattelin tätä vuosikymmentä ja mietin merkittäviä asioita, niin suuren katastrofit ja mullistukset ilmesesti jää ihmisen mieleen päällimmäisenä.

 

Seuraavaksi vähän henkilökohtaisempaan aiheeseen, eli mitä on omassa elämässäni tapahtunut ja suorittanut:

-peruskoulu

-masennus ja siitä paraneminen

-vanhempien ero

-itsemurha yritys (itsemurha-0 elämä-1 elämä voittaa prkl ja nyt sitä eletään vaikka pää kainalossa mähän en täältä oo lähössä!)

-hevari, punkkari ja räppäri hius tyylit tuli käytyä läpi

 

Ja ettei tulisi pelkkää listaamista käyn jokaisen asian läpi. Perus koulu tuli tosiaan suoritettua kokonaisuudessaan keskiarvo oli melko keskinkertainen, mutta olen ihan tyytyväinen siihen. Tässä vaiheessa ei voi olla kuin iloinen, että se kymmenvuoden piina on viimein ohi. Masennuin parin vuoden aikana aika vitun pahasti ja pahimmillaan se johti tosiaan siihen, että joduin suljetulle osastolle ja yhtenä päivänä hoitaja tuli mun huoneeseen jossa, mä olin lakana kaulan ympärillä ja valmiina hirttäytymään. Se oli todella todella pienestä kiinni ihan vain muutamista minuuteista, että kirjoittaisinko tätä tässä vai en. Ja ONNEKSI niin kävi, että tässä ollaan elämän halu on palannut täysin ja tästä se elämä vasta kunnolla alkaakin.

 

Vanhempien erosta, en ole ikinä kirjoittanut nettiin, tai puhunut siitä kauheasti, mutta käynpä asian tässä lyhykäisesti läpi. Olen päässyt asiasta jo hyvin yli ja sen takia onnistun nähdä asian valoisat puolet paremmin. Kaksi niin erillaista ihmistä kuin minun vanhemmpani eivät rehellisesti sanottuna elää toistensa kanssa, ja kun sukset menee niin pahasti ristiin on paljon pahempi elää erolla toisista kuin yhdessä. Uskon, että jos vanhempani eivät olisi eronneet kokisin perheeni vain rikkoutuneemmaksi kuin näin erollaan. Näin jälkeen päin tarkastellessa se on todella hyvä asia, että vanhempani aikoinaan erosivat ja ajattelen asian pikemminkin rikkautena, sillä minulla on ollut lapsuudessani aina kaksi hyvää kotia siinä missä muilla on ollut vain yksi. :)

 

Tämä vuosikymmen käsittää aikalailla teineys vuodet ja kymmenen vuoden aikana sitä on ehtinyt kasvaa pienen pienestä 7 vuotiaasta lapsukaisesta 17 vuotiaaksi teineksi/nuorukaiseksi miten sitten asian ikinä haluaakaan ilmaista. Ja mukaan on mahtunut muutamakin ulkonäkökriisi ja painiskelua hiuksien, vaatteiden, ruumiinja ulkonäön kanssa. Hius muodin ääripäät lienee: todella ruma ja pitkä letti kasvatin kolmevuotta ja leikkasin lopulta pois. Sen paikalle tuli keesi josta itse tykkäsin ja muutkin ilmeisti jonkun verran (tai sit kukaan ei vaan kehdannu vinee mulle asiasta:P). Keesiä jaksoin pystyttää melkein vuoden ajan ja ajalin siiliksi joka on siis nykyiset hiukseni. Siili hiustyylinä on mukava ja käytännöllinen suosittelen kaikille(paitsi tytöille). Keesi on myös siitä hyvä, että se sopii monille nörteille, hoppareille ja taviksille sekä tietysti porno tähdille. ;)

 

 

 

Nyt on tarpeeksi murehdittu ja pohdittu menneitä. Seuraavaksi kurkistetaanki vähän tulevaisuuteen. Mitä kaikkea sitä mahtaakaan tapahtua ensi vuosikymmen aikana.

 

Ikävät asiat, eka kaikkea suuria ja massiivisa sekä isoja asioita tulee hyvin todennäköisesti tapahtumaan. Ei sillä, että nyt povaan maailmanloppu vaan ihan vain realistisesti mietittyjä asioita joita tulee viellä tapahtumaan:

 

-rutkasti massiivisia luonnon kastrofeja

-ilmaston lämpenemis hössötystä

-mahdollisesti lisää koulusurmia suomeen ja muualle maailmaan :(

-uudet terrori iskut

-uusi massiivinen tauti

 

Tutulla kaavalla jatketaan ja seuraavaksi omia toiveita, ajatuksia ja tavoitteita ensivuosikymmenelle:

-koulutus, työpaikka ja muutto omilleen

-paljon paljon uusia ihmis suhteita

-elämästä nauttiminen

-elossa pysyminen (ja mähän en oo kuolemassa ainakaan toivonmukaan)

-uskossa pysyminen

 

Tässä vaiheessa kun ajattelen ensi vuosikymmentä, niin se vaikuttaa erittäin lupaavalta, mielenkiintoiselta ja aivan mahtavalta. Masennus on selätetty ja täysi ikäisyys koittaa vuonna 2011. Eli tästä se eläminen vasta kunnolla pyörähtää käyntiin ja alkaa kunnolla aikaisemmat vuodet ovat olleet kanssa ihan kivoja, mutta kyll tulee olemaan seuraavat kymmen vuotta viellä parempia. Positiivinen asia on hyvä asia ja tästä on hyvä lähteä. Odotan seuraavia vuosia innolla ja aijon nauttia joka ikisestä vitun sekunnista tunnista ja päivästä täysin rinnoin, enkä anna elämän lipsua käsistä. En vielläkään oikein tiedä, mikä olen tai mikä haluisin olla ja miltä haluisin näyttää, mutta sen tiedän, että otan siitä viellä selvää!

 

Asennetta prkl!